STRESSLESS
STRESSLESS

Stressless® View hvilestol

Tekstil Iris Beige, beisfarge wenge. Medium. Signature understell.
På lager
Art. nr.
239329015
Pris nå Kr  11 768 Før Kr  14 710
Spar Kr 2942,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
-20% Rabatt
Serie
Stressless hvilestoler gir deg en enestående sittekomfort. Stolen følger dine bevegelser, uten bruk av hendler og spaker. Den ergonomisk formede rammen har innebygde funksjoner som sørger for at korsrygg og nakke alltid har riktig støtte. Modellen har en vuggefunksjon som øker komforten ytterligere. Du kan velge mellom mange ulike design, flere størrelser og ulike typer understell i et stort utvalg farger og teksturer. 3 størrelser på modellene med Signature understell. Modellene leveres i alle Stressless® hud- og tekstilkvaliteter. Synlig treverk er bøk, og du kan velge mellom åtte beisfarger.
Produktfordeler
Stressless® View hvilestol har myk polstring, og samtidig et tidløst og moderne design. Denne modellen har en ekstra høy og slank rygg. Det passer spesielt godt de av oss som strekker oss litt ekstra langt. Stolen har også en elegant og komfortabel nakkepute som kan tilpasses brukere av ulik høyde, for å gi perfekt støtte for nakken.
 • Formstøpt polyuretanskum rundt ergonomisk formet
 • Stålramme som er påspent Flexo-fjærer
 • Myk skumdyne og fiber
 • Trekk i ekte hud eller tekstil av høy kvalitet
 • Understell i aluminium og beiset og lakkert bøk
 • 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil på innvendige mekaniske deler
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 42 cm
  2. Dybde 71 cm
  3. Høyde 112 cm
  4. Bredde 84 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse