STRESSLESS YOU
STRESSLESS YOU

Stressless® YOU James hvilestol

Hud Cori Mustard med aluminium understell. Tillegg for krakk.
På lager
Art. nr.
239279001
Pris nå Kr  10 280 Før Kr  12 850
Spar Kr 2570,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-20% Rabatt
Serie
Stressless® YOU-kolleksjonen er minimalistisk og presis i uttrykket, samtidig som den er kompromissløs på komfort. Bli med oss og opplev det beste av to verdener – design og komfort. Det patenterte Plus-systemet sørger for perfekt støtte for korsrygg og nakke, enten man sitter oppreist eller tilbakelent. Modellen har justerbar nakkepute. Du får den i et stort utvalg hud- og tekstilfarger, med ben i aluminium. Velg mellom tre ulike design, spesielt tilpasset Stressless YOU sofa. Modellene leveres i alle Stressless® hud- og tekstilkvaliteter.
Produktfordeler
Stressless YOU John stolen med tilhørende krakk fra Ekornes har et universelt og allsidig formspråk. Den vil alltid sette sitt preg på interiøret ditt - uansett om du går for det nordiske, stilrene, eller den røffe og urbane stilen som følger byens bankende hjerte. Det patenterte PlusTM systemet sørger for perfekt støtte for korsrygg og nakke enten man sitter oppreist eller tilbakelent. Stressless YOU John med aluminium understell og justerbar nakkepute passer ditt urbane hjem slik du vil ha det. Spesielt utviklet for deg som vil ha kvalitet og komfort
 • Rene, nordiske linjer og et urbant uttrykk
 • Perfekt støtte for rygg og nakke med Plus-systemet
 • Justerbar nakkepute
 • Stort utvalg hud- og tekstilfarger, med ben i aluminium
 • Trekk i ekte hud eller tekstil av høy kvalitet
 • Understell i aluminium
 • 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil på innvendige mekaniske deler
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 44 cm
  2. Dybde 77 cm
  3. Høyde 110 cm
  4. Bredde 77 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse