STRESSLESS YOU
STRESSLESS YOU

Stressless® YOU John krakk

Tekstil Calido Light grey, ben i aluminium. Pris gjelder kun krakk.
På lager
Art. nr.
239286001
Pris nå Kr  2 680 Før Kr  3 350
Spar Kr 670,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-20% Rabatt
Serie
Stressless® YOU-kolleksjonen er minimalistisk og presis i uttrykket, samtidig som den er kompromissløs på komfort. Bli med oss og opplev det beste av to verdener – design og komfort. Det patenterte Plus-systemet sørger for perfekt støtte for korsrygg og nakke, enten man sitter oppreist eller tilbakelent. Modellen har justerbar nakkepute. Du får den i et stort utvalg hud- og tekstilfarger, med ben i aluminium. Velg mellom tre ulike design, spesielt tilpasset Stressless YOU sofa. Modellene leveres i alle Stressless® hud- og tekstilkvaliteter.
Produktfordeler
Stressless® krakk er et uunnværlig tilbehør til din Stressless hvilestol! Legg bena høyt og kjenn hvordan hele kroppen slapper av når du lener deg tilbake i stolen. Stressless-krakken er frittstående, så den passer til alle benlengder. Puten følger dine bevegelser, takket være den innebygde glidefunksjonen. Glidefunksjonen kan låses, slik at krakken kan brukes som en ekstra sitteplass når du trenger det.
 • Vinkelen følger dine bevegelser når du endrer sittestilling
 • Alltid riktig støtte til bena
 • Krakken kan låses slik at det blir en ekstra sitteplass
 • 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil på innvendige mekaniske deler
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 44 cm
  2. Dybde 35 cm
  3. Høyde 43 cm
  4. Bredde 54 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse