Skagen konsollbord

Ben i malt eik. Hvit, ensfarget. Plate beiset finér (eik). Smoked, lakkert. 2 skuffer, en hylle.
På lager
Art. nr.
219913
Pris nå Kr  4 479 Før Kr  6 399
Spar Kr 1920,00
-30% Rabatt
Serie
Stor serie i klassisk og nordisk stil med mange forskjellige elementer til spisestue, stue, kontor, soverom og kjøkken. Skagen er en lekker serie i nordisk hvitt med en touch av naturlige, rustikke råmaterialer. Den har en lys romantisk og klassisk stil som har fått en twist ved å kombinere mørke, karakteristiske råmaterialer fra Norden. Enkle funksjonelle uttrykk med vakre, forarbeidede detaljer. Ta turen innom din lokale Møbelringen butikk for å se utvalget og mulighetene.
Produktfordeler
Klassisk konsollbord i hvitmalt finér med bordplate i eik. Konsollbordet Inneholder to skuffer til oppbevaring av småting og en praktisk hylle nederst. Bordet gir oppbevaringsmuligheter til entreen, stuen, gangen eller kanskje på gjesterommet.
 • 5 års garanti på produksjonsfeil
 • Mål og vekt
  1. Lengde 100 cm
  2. Høyde 84 cm
  3. Bredde 40 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse