Paris konsollbord

Hvit.
På lager
Art. nr.
254154
Pris nå Kr  1 274 Før Kr  1 499
Spar Kr 225,00
-15% Rabatt
Serie
Med Paris har du en komplett møbelserie til stuen, soverommet, entréen og spisestuen. Serien er en bred serie i klassisk design som dekker mange behov i hjemmet. Med Paris har det blitt designet en møbelserie som skaper varme, ro og rene omgivelser med sine gjennomgående hvite og naturlige farger, landlig design og romantiske detaljer. Foliert sponplate finnes i hel hvit eller fargekombinasjon hvit med eik topplate. Metalluttrekk i skuffer, dype skuffer og mulighet for høydejustering.
Produktfordeler
Paris konsollbord i klassisk og elegant design. Bordet har 2 skuffer til oppbevaring. Klassiske møbler til en god pris. • Foliebelagt sponplate • Ståluttrekk i skuffer
Mål og vekt
  1. Dybde 41,6 cm
  2. Høyde 80,8 cm
  3. Bredde 102,6 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse