Rav sofabord Ø80 cm

Sort marmor.
På lager
Art. nr.
261931
Pris Kr  5 499
Serie
Et ekte bord fra Hardanger. Kleppe Møbelfabrikk står for solid håndverk med lange norske tradisjoner og Rav sofabord er intet unntak. Rav finnes i to størrelser. 80cm (48 cm høyt) og 50 cm (50 cm høyt).
Produktfordeler
Rav er et moderne rundt sofabord med en lekker marmorplate. I tidsriktig design med spennende materiale av marmor og lakkert metall, får du et bord som du har glede av i mange år fremover. Marmor er en natursten noe som gjør hver plate unik. Bordet passer godt alle sofser, men kan også brukes som sidebord eller som et tøft nattbord. Tørk av med vanlig klut, og bruk gjerne glassunderlag for å ta best vare på bordet.
 • Marmor
 • Jern underdel
 • 5 års garanti
 • Mål og vekt
  1. Diameter 80 cm
  2. Høyde 48 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse