AANNØ AS
AANNØ AS

Sigma sofabord 75x135

Modell 640. Hvitoljet eik med 1 skuff.
På lager
Art. nr.
211774
Pris nå Kr  6 502 Før Kr  7 649
Spar Kr 1147,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-15% Rabatt
Serie
Aannø Sigma er en serie med norskproduserte kvalitetsmøbler. Aannø Sigma er en komplett møbelserie for spisestue og TV-krok. Tre stilvarianter og flere farger, gjør det enkelt å finne det som passer best hos deg. Herdet glass i dører og hyller, LED lys med dimmer, dørhengsler med demping og inntrekk, justerbare ben. Skuffer med justerbare fronter, inntrekk og demping. Aannø Sigma er en imponerende norskprodusert møbelserie.
Produktfordeler
Aannø Sigma sofabord er et enkelt og rent sofabord i stilrent norsk design. Bordet har en praktisk skuff til oppbevaring av fjernkontroller. Bordet er lett å vedlikeholde og er en del av en serie fra Aannø.
 • Skuff med demper og inntrekk
 • Leveres i flere farger
 • Norskprodusert
 • Mål og vekt
  1. Lengde 135 cm
  2. Høyde 52 cm
  3. Bredde 75 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse