Oslo sofabord

Hvit/eik strukter, 1 skuff, eik ben.
På lager
Art. nr.
243921
Pris Kr  1 499
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Oslo er bred serie i klassisk moderne design bestående av mange forskjellige møbler, som passer inn i de fleste rom i hjemmet. To fargekombinasjoner: hvit/eik og hvit/sort. Med sin folierte overflate er den lett å holde ren og fri for fingermerker. Metalluttrekk i skuffer, ben i massiv eik. Enkel montering. Oslo-møblene er fine å kombinere sammen. Serien leveres av Tvilum, som spesialiserer seg på å levere klassisk, flat-pack møbler til en god pris.
Produktfordeler
Oslo sofabord kjennetegnes av rene, rette linjer og lyse fargevalg som er typisk for den skandinaviske stilen. Oslo er et moderne og stilfullt sofabord, og et selvfølgelig valg for trendy bevisste hjem. Oslo passer til mange av våre sofaer. Bordet har en skuff som kan trekkes ut to veier, og har både skjult og åpen lagring. Sofabordet passer perfekt med resten av Olso serien.
 • Skuff som kan trekkes ut to veier
 • Skjult og åpen lagring
 • Passer utmerket til andre møbler
 • Melaminbelagt sponplate
 • Mål og vekt
  1. Dybde 60,1 cm
  2. Høyde 43,3 cm
  3. Bredde 98,6 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse