Paris sofabord 135x75 cm

Eik struktur bordplate, hvite ben.
På lager
Art. nr.
233969
Pris Kr  2 099
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Med Paris har du en komplett møbelserie til stuen, soverommet, entréen og spisestuen. Serien er en bred serie i klassisk design som dekker mange behov i hjemmet. Med Paris har det blitt designet en møbelserie som skaper varme, ro og rene omgivelser med sine gjennomgående hvite og naturlige farger, landlig design og romantiske detaljer. Foliert sponplate finnes i hel hvit eller fargekombinasjon hvit med eik topplate. Metalluttrekk i skuffer, dype skuffer og mulighet for høydejustering.
Produktfordeler
Hos Møberingen har vi et bredt utvalg av sofabord i mange farger, utforminger og størrelser. Velg for eksempel dette Paris sofabordet i et klassisk design med hvite ben og bordplate i eik. Bordet har åpenbare referanser til skandinavisk stil med et valg av materiale og farger som gir bordet et moderne uttrykk. Sofabordet er et dekorativt møbel som kompletterer sofahjørnet. • Slitesterk bordplate • Lett å holde ren • Passer utmerket til andre møbler • Melaminbelagt sponplate
Mål og vekt
  1. Dybde 135 cm
  2. Høyde 52,5 cm
  3. Bredde 75 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse