Sunniva fotpall

Eikvik 06 grå, fransksøm, skrå B, eik hvitoljet. Pris gjelder kun pall. Stol er i tillegg.
På lager
Art. nr.
257648001
Pris Kr  5 695
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Sunniva er en norskprodusert møbelserie som passer godt inn i de fleste hjem. Serien består av 3-seter, 2-seter, stol, hjørneseksjon, ørelappstol og krakk. Her kan du sette sammen ditt møbel etter individuelle ønsker og behov. Velg mellom tre forskjellige armlener og flere forskjellige bein eller kappe. I tillegg kan man velge blant forskjellige puteløsninger, sømløsninger og selvfølgelig blant mange forskjellige tekstiler, noe som til sammen bidrar til at møbelet kan fremstå med vidt forskjellig uttrykk. Men uansett hvilket valg man tar så vil en ha de samme gode sitteegenskapene, og putene vil ha den samme holdbare kvalitet og spenst som kun formstøpte kaldskumputer gir. Sofaen har fjærende underlag med polstring over, både i sete og rygg.
Produktfordeler
Trenger sofaen eller lenestolen din en makker? Sunniva sofaserie har krakk som matcher, sånn du kan slappe ekstra godt av. Du kan selvsagt også bruke krakken alene, dersom du trenger en ekstra sitteplass.
 • Rammer i kryssfiner/heltre m/nosagfjærer
 • Puter i formstøpt kaldskum i sete, rygg og vange
 • Tekstil i 76% ull, 18% lin/viskose, 6% polyamid
 • Ben i heltre eik eller bøk
 • 10 år garanti på puter og konstruksjon
 • Mål og vekt
  1. Dybde 45 cm
  2. Høyde 45 cm
  3. Bredde 55 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse