Gabriella elipse pall

I tekstil Honcho turkis. Metall ben. Pris gjelder kun pall.
På lager
Art. nr.
269981007
Pris Kr  3 095
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Moderne og stilren sofaserie. Sete- og ryggputer med dun for myk og bra sittekomfort. Leveres i flere farger og størrelser. Velg mellom benfargene ubehandlet eik, oljet eik, gråoljet eik, hvitoljet eik, røk eik, valnøtt, sort og alu. Velg mellom mange forskjellige stoffer i 5 prisgrupper. Velg mellom standard eller konvolutt puter i ryggen for å endre design på din sofa. Finnes både som rett sofa og som buesofa. Ta turen innom din nærmeste Møbelringen-butikk å se på de mange valgmulighetene.
Produktfordeler
Gabriella pall er det perfekte tilbehøret til Gabriella sofa. Ved å kombinere sofa og krakk kan du slappe ekstra godt av. Du kan selvsagt bruke krakken alene, dersom du trenger en ekstra sitteplasser. • Dansk design • Ekstra sitteplass

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse