HOVDEN MØBEL AS
HOVDEN MØBEL AS

BEDinside sovesofa med sjeselong

Oppsett 116H. I stoff Nobel, Lido trend crystal. Stålben. Bonellfjærer. Nakkepute er tillegg i pris. Liggemål: 116x200 cm.
På lager
Art. nr.
145477013
Pris nå Kr  23 662 Før Kr  26 291
Spar Kr 2629,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
Flere armlener
-10% Rabatt
Serie
Med BEDinside- serien kan du skreddersy din egen sovesofa etter dine behov. Serien tilbyr et fleksibelt modulbasert byggesystem med mange løsninger og madrasstørrelser. Velg fritt fra en variert tekstilkolleksjon. Du kan velge mellom 9 ulike design på armlener. Velg mellom bonell-, pocket-, latex- og viskoelastisk madrass i fem ulike størrelser. Ben i hvitoljet-, gråoljet-, oljet-, smokedoil-, sort mattlakk eik og stål. Sete- og ryggputer i kaldskum. Madrassene er 14 cm høye og fåes med ulike fjærsystem eller viscoelastisk skum.
Produktfordeler
Skal både sofa og seng benyttes daglig anbefaler vi BEDinside – markedets beste sovesofa! BEDinside er en moderne og lekker sovesofa fra norskeproduserte Hovden. Sittekomforten er like god som i en tradisjonell sofa og du gjør den om til en behagelig seng i en enkel bevegelse. Ryggen bare vippes rundt og mekanismen folder seg ut - ingen puter fjernes! Så enkelt at selv barn kan gjøre det.
 • Norskprodusert
 • Modulbasert og byggbar sovesofa
 • Bonellfjærmadrass
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 46 cm
  2. Lengde 173 cm
  3. Dybde 96 cm
  4. Høyde 85 cm
  5. Bredde 233 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse