HOVDEN MØBEL AS
HOVDEN MØBEL AS

Mira sovesofa

3-seter. Stoff Platina beige. Liggemål sofa 75x190 cm. Underseng 75x184 cm.
På lager
Art. nr.
216446001
Pris nå Kr  8 999 Før Kr  9 999
Spar Kr 1000,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-10% Rabatt
Serie
Dette er sovesofaen for deg som setter krav til gjestesengen. Undersengen kan plasseres separat om ønskelig. Velg fritt innen fra en bred tekstilkolleksjon. Sofaen har bonellfjærmadrasser i over- og underseng. Ramme i heltre med nozagfjærer. Leveres med madrassbeskytter. Oppbevaringsplass for sengetøy. Forhandles eksklusivt av Møbelringen.
Produktfordeler
Mira 3-seter sovesofa er en plassvennlig sofa med svært gode brukeregenskaper fra norskproduserte Hovden. Sittekomforten er like god som i en tradisjonell sofa og du gjør den om til en behagelig seng på en enkel og smidig måte. En sovesofa er en praktisk løsning som gir optimal utnyttelse av den plassen du har i huset eller leiligheten din.
 • Norskprodusert
 • Bonellfjærmadrass
 • Oppbevaringsplass for sengetøy
 • Underseng kan plasseres separat
 • Mål og vekt
  1. Dybde 94 cm
  2. Høyde 90 cm
  3. Bredde 202 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse