Sunniva 3+2-seter

Tekstil Eikevik 66 muldvarp, kjeder, bøk mahogny, ryggpute C DUO, 2-seter lang.
På lager
Art. nr.
256724001
Pris Kr  37 195
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Flere armlener
Serie
Sunniva er en norskprodusert møbelserie som passer godt inn i de fleste hjem. Her kan du sette sammen din sofa etter dine ønsker og behov. Velg mellom tre forskjellige armlener og flere forskjellige bein eller kappe. I tillegg kan man velge blant forskjellige puteløsninger, sømløsninger og selvfølgelig blant mange forskjellige tekstiler, noe som til sammen bidrar til at møbelet kan fremstå med vidt forskjellig uttrykk. Men uansett hvilket valg man tar så vil en ha de samme gode sitteegenskapene, og putene vil ha den samme holdbare kvalitet og spenst som kun formstøpte kaldskumputer gir. Sofaen har fjærende underlag med polstring over, både i sete og rygg. Serien består av 3-seter, 2-seter, stol, hjørneseksjon, ørelappstol og krakk. Mange valgmuligheter.
Produktfordeler
Sunniva sofagruppe har mange valgmuligheter og lang levetid. Sofagruppen gir god plassutnyttelse og god sittehøyde. Fjæringsmotstanden gjør at du ikke synker langt ned i putene, og kommer deg lett opp av møblene. Putene er formstøpte som bidrar til å opprettholde den samme gode spensten i minimum 10 år. Putene er vendbare og har avtagbare trekk.
 • Rammer i kryssfiner/heltre m/nosagfjærer
 • Puter i formstøpt kaldskum i sete, rygg og vange
 • Tekstil i 76% ull, 18% lin/viskose, 6% polyamid
 • Ben i heltre eik eller bøk
 • 4 forskjellige armer
 • 2 sømalternativer
 • 10 år garanti på puter og konstruksjon
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 46 cm
  2. Dybde 80 cm
  3. Høyde 82 cm
  4. Bredde 202/162 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse