HJELLEGJERDE AS
HJELLEGJERDE AS

Anne hjørnesofa

Oppsett: Arm 1-2,5-seter-90-endemodul høyre. Tekstil Laguna velvet grønn, vinkelbein i sort. Med konvoluttputer 50x50/soft.
På lager
Art. nr.
275130001
Pris Kr  27 699
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
Flere armlener
Serie
Anne modulsystem fra Hjellegjerde er svært fleksibel når det gjelder utseende og uttrykk. Du kan velge mellom en rekke moderne tekstiler og huder slik at sofaen passer din personlige stil. Sittekomforten er suveren uansett hvilken versjon du velger, det er helt opp til personlige krav og preferanser. Vi tilbyr foam og soft komfort. Foam med kaldskum i sete og rygg for mer støtte eller soft toppet med dun for en mer avslappende følelse. Velg mellom flere typer puter, armer og ben. Ramme i kryssfinér og detaljer i heltre. Anne-serien fåes eksklusivt hos Møbelringen.
Produktfordeler
Lekker og tidsriktig modulsofa, som gir spenst til et hvilket som helst interiør – samtidig som den lar deg beholde hvilepulsen. Sittekomforten er suveren uansett hvilke versjon du velger. Hjellegjerde leverer møbler basert på godt håndverk og norsk design.
 • Kan skreddersy din egen sofa
 • Velg mellom ulike farger og tekstiler
 • Valgmuligheter på arm og ben
 • Velg mellom latex eller kaldskum i ryggputene
 • Formstøpt kaldskumputer i setet med eller uten dunlag
 • Ramme i heltre og kryssfiner
 • 50x50 eller rektangulære puter og soft/fast uttrykk
 • Mål og vekt
  1. Measurement 1 56 cm
  2. Sittehøyde 47 cm
  3. Lengde 202 cm
  4. Dybde 85 cm
  5. Høyde 86 cm
  6. Bredde 280 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse