HJELLEGJERDE AS
HJELLEGJERDE AS

Nordicline Modulsofa

Oppsett L12. I tekstil Ela White grey, skrå white wash ben
På lager
Art. nr.
249118005
Pris nå Kr  23 799 Før Kr  27 999
Spar Kr 4200,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
Flere armlener
-15% Rabatt
Serie
Nordicline er et nordiskinspirert modulkonsept med fantastisk design og sittekomfort. Velg moduler etter ditt møbleringsbehov. Du kan enkelt tilpasse din Nordicline, slik at den passer inn i en liten leilighet, eller i en stor stue. Du kan velge mellom en rekke moderne tekstiler og huder, slik at sofaen passer din personlige stil. Sofaen har formstøpt kaldskum i sete og ryggputer i blokkstøpt kaldskum som gir en unik sittekomfort. Sete- og ryggputer i tekstil er vendbare. Ramme er i kryssfiner og detaljer i heltre. Velg mellom 3 typer armer og 3 typer ben. På 1-seter kan man i tillegg velge sving understell. Nordicline-serien fra Hjellegjerde fås eksklusivt hos Møbleringen.
Produktfordeler
Nordicline modulsofa med fantatisk design og sittekomfort. Sofaen kjennetegnes av rene linjer og et moderne, tidsriktig design. Denne klassiske sofa er like god å sitte i som den er lett å møblere med. Sofaen passer like bra inn i et moderne hjem som i det klassiske og du kommer garantert til å ha mange hyggelige stunder i denne fantastiske sofaen.
 • Tilbys i en rekke moderne tekstiler og huder
 • Valgmuligheter på armer og ben
 • Vendbare sete- og ryggputer
 • Skreddersy sin sofa
 • Kaldskum i ryggpute, formstøpt kaldskumpute i setet
 • Ramme i heltre og kryssfiner
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 46 cm
  2. Lengde 222 cm
  3. Dybde 88 cm
  4. Høyde 83 cm
  5. Bredde 319 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse