Passion modulsofa

Oppsett 21 arm 4. Tekstil: Post light grey, 10 cm krom ben.
På lager
Art. nr.
255790001
Pris Kr  31 570
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
Flere armlener
Serie
Passion er et sofakonsept med mange kombinasjonsmuligheter. Ønsker du en sofa med god sittekomfort og et unikt uttrykk, så gir Passion-serien deg mulighet for å lage din personlige favorittsofa. Velg mellom mange forskjellige stoffer i 5 prisgrupper og forskjellige hudkvaliteter i 3 grupper. Velg mellom 30 kg kaldskum, latex/silikon eller dun ryggputer. I seteputer kan man velge mellom 35 kg kaldskum, 45 kg waterlily skum og duntop. Putene er vendbare, noe som forlenger levetiden på din sofa. Ønsker du å endre utseende, er det mulig å få retroknapper i ryggputene. Tilbehør som løs nakkepute og midtarmlenpute er også med på å øke komforten i din sofa. Ta turen innom din nærmeste Møbelringen-butikk å se på de mange valgmulighetene.
Produktfordeler
Design din drømmesofa. Passion er laget slik at du selv betemmer hvordan sofaen din skal se ut. Sofaen kombinerer design, funksjon og fleksibilitet.
 • Treramme med nozag
 • Innlegg i sete; velg mellom 35 kg kaldskum 45 kg Waterlily skum og dun
 • Innlegg i rygg; velg mellom kaldskum, latex/silicone og dun
 • Vendbare sete- og ryggputer
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 47 cm
  2. Lengde 288-302,5 cm
  3. Dybde 88-148 cm
  4. Høyde 85 cm
  5. Bredde 325-339,5 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse