Multibygg modulsofa

Oppsett 12 Arm 3. Stoff Vila ice blue, 10,5 cm stål ben.
På lager
Art. nr.
236689002
Pris nå Kr  22 559 Før Kr  28 199
Spar Kr 5640,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
Flere armlener
-20% Rabatt
Serie
Fleksibel modulserie som gir deg mange muligheter både stilmessig og kombinasjonsmessig på det enkelte produkt. Velg mellom mange tekstiler/farger samt hud, setebredder og vanger. Det er også mulighet for recliner med elektrisk funksjon. Bygg en sofa som passer nøyaktig ditt behov. Mange ulike tekstiler og hud, 5 ulike vanger, forskjellige setebredder, mange benfarger. Ulike varianter av skum i sete/rygg, ulike setedybder.
Produktfordeler
Multibygg er en fleksibel og moderne modulsofa fra Hjort Knudsen. Sofaen har en meget god sittekomfort og kan bygges nøyaktig etter ditt behov. Møblene til Hjort Knudsen er laget for å vare lenge.
 • Heltre/kryssfiner
 • Kaldskum i sete, skåret skum i rygg
 • Leveres i mange ulike tekstiler og hud
 • Velg mellom ulike setebredder, type armlen og ben
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 46,5 cm
  2. Lengde 230 cm
  3. Dybde 90 cm
  4. Høyde 80 cm
  5. Bredde 251 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse