Multibygg modulsofa

Oppsett 22 Arm 3. Tekstil Surprise 925 antracite. Ben 10,5 cm eik hvitoljet.
På lager
Art. nr.
274275001
Pris nå Kr  13 919 Før Kr  17 399
Spar Kr 3480,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
Flere armlener
-20% Rabatt
Serie
Fleksibel modulserie som gir deg mange muligheter både stilmessig og kombinasjonsmessig på det enkelte produkt. Velg mellom mange tekstiler/farger samt hud, setebredder og vanger. Det er også mulighet for recliner med elektrisk funksjon. Bygg en sofa som passer nøyaktig ditt behov. Mange ulike tekstiler og hud, 5 ulike vanger, forskjellige setebredder, mange benfarger. Ulike varianter av skum i sete/rygg, ulike setedybder.
Produktfordeler
Multibygg er en fleksibel og moderne modulsofa fra Hjort Knudsen. Sofaen har en meget god sittekomfort og kan bygges nøyaktig etter ditt behov. Møblene til Hjort Knudsen er laget for å vare lenge.
 • Heltre/kryssfiner
 • Kaldskum i sete, skåret skum i rygg
 • Leveres i mange ulike tekstiler og hud
 • Velg mellom ulike setebredder, type armlen og ben
 • Mål og vekt
  1. Lengde 155 cm
  2. Dybde 90 cm
  3. Høyde 80 cm
  4. Bredde 292 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse