STRESSLESS
STRESSLESS

Stressless® Arion modulsofa

Hud Batick Cream, ben i bøk natur.
På lager
Art. nr.
127919008
Pris Kr  62 610
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Serie
I en Stressless sofa reguleres hver sitteplass individuelt, og gir deg en enestående sittekomfort. Sete og rygg følger dine bevegelser, uten bruk av hendler og spaker. Den ergonomisk formede rammen har innebygde funksjoner som sørger for at korsrygg og nakke alltid har riktig støtte. Du kan velge mellom høy eller lav rygg på sofaen. Noen modeller har nakkestøtte som er justerbar i høyden. Enkelte modeller leveres som byggesystem, med bl.a. hjørne og Sector/Sector Arm for hjemmekinoløsninger. Modellene leveres i alle Stressless® hud- og tekstilkvaliteter. Synlig treverk er bøk, og du kan velge mellom åtte beisfarger.
Produktfordeler
Stressless Arion modulsofa er eksempelet på at en sofa kan være like komfortabel som en hvilestol. Med individuell regulering av hvert sete og høyderegulerbar nakkestøtte, er Stressless Arion et perfekt valg som hjemmekino-sofa der du kan nyte timevis med luksus foran skjermen. Individuell regulering av alle sitteplasser og en patentert glidefunksjon som følger kroppens minste bevegelse sørger for å gi deg optimal støtte og komfort i alle sittestillinger. Denne modellen kan kombineres med Medium Corner, Sector Arm og Sector. Velg fritt fra hele tekstil- og hudkolleksjonen til Ekornes. Du kan også velge mellom flere benvarianter i stål eller tre (7 beisfarger), i flere høyder.
 • Leveres med høy eller lav rygg, og med flere ben-varianter
 • Formstøpt skum rundt ergonomisk formet stålramme
 • Ekstra lag med formskjært blokkskum og fiber
 • Trekk i ekte hud eller tekstil av høy kvalitet
 • 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil på innvendige mekaniske deler
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 44 cm
  2. Lengde 243 cm
  3. Dybde 87 cm
  4. Høyde 97-107/84 cm
  5. Bredde 336 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse