EKORNES SKANDINAVIA AS
EKORNES SKANDINAVIA AS

Stressless® E200 2-seter m/long seat

Hud Batick black, ben i rustfritt stål.
På lager
Art. nr.
174264015
Pris Kr  0
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Serie
Stressless E200 modulsofa med ErgoAdapt gir deg optimal komfort og mer fleksibilitet i din sofaløsning. Med ErgoAdapt tiltes seteputen automatisk ned når du setter deg, slik at du alltid får den mest komfortable sittestillingen. Når du legger deg på sofaen, løftes seteputene tilbake til horisontal posisjon. Uansett hva du foretrekker eller ønsker er resultatet det samme hver gang; optimal komfort. Med Stressless E200 kan du velge forskjellige ryggputer og få din kombinasjon av farger og trekk i stoff og hud. De myke ryggputene er fylt med en blanding av revet skum og dun, som former seg og gir deg god støtte når du sitter i sofaen. Som alle dunputer må disse regelmessig bankes/ristes i fasong, og ryggputer i tekstil kan med fordel vendes jevnlig.
Produktfordeler
 • Stålramme med vinklefunksjon, påspent Flexo-fjærer
 • Setepute, rygg- og armpolstring i skum og fiber
 • Kanalsydde ryggputer med en mix av revet skum og dun
 • Trekk i ekte hud eller tekstil av høy kvalitet
 • 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil på innvendige mekaniske deler
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 46 cm
  2. Lengde 188 cm
  3. Dybde 96 cm
  4. Høyde 73 cm
  5. Bredde 250 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse