STRESSLESS
STRESSLESS

Stressless® Legend modulsofa

Hud Paloma light Grey, beisfarge wenge. Oppsett MC23HL/32LH.
På lager
Art. nr.
195357002
Pris Kr  70 320
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Serie
I en Stressless sofa reguleres hver sitteplass individuelt, og gir deg en enestående sittekomfort. Sete og rygg følger dine bevegelser, uten bruk av hendler og spaker. Den ergonomisk formede rammen har innebygde funksjoner som sørger for at korsrygg og nakke alltid har riktig støtte. Du kan velge mellom høy eller lav rygg på sofaen. Noen modeller har nakkestøtte som er justerbar i høyden. Enkelte modeller leveres som byggesystem, med bl.a. hjørne og Sector/Sector Arm for hjemmekinoløsninger. Modellene leveres i alle Stressless® hud- og tekstilkvaliteter. Synlig treverk er bøk, og du kan velge mellom åtte beisfarger.
Produktfordeler
Stressless Legend har ekstremt myke puter laget av spesialutviklet skum. Putene omfavner deg og gir en luksuriøs følelse når du slapper av, samtidig som de gir god støtte til kroppen. Når alt kommer til alt er det de små detaljene som utgjør forskjellen mellom en bra sitteopplevelse og eksepsjonelt bra sitteopplevelse. Som alle Stressless sofaer har Stressless Legend en justerbar glidefunksjon som gjør at setet og ryggen retter seg etter kroppen din og gir en komfortabel sittestilling. Gled deg til en sofa som følger dine minste bevegelser!
 • Formstøpt skum rundt ergonomisk formet stålramme
 • Formskjært blokkskum og fiber
 • Trekk i ekte hud eller tekstil av høy kvalitet
 • 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil på innvendige mekaniske deler
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 45 cm
  2. Lengde 246,3 cm
  3. Dybde 85 cm
  4. Høyde 87/101 cm
  5. Bredde 301,5 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse