HJELLEGJERDE AS
HJELLEGJERDE AS

Evita hjørnesofa

oppsett 23/32. Arm-2-s-90HJ-3-s-Arm, vendbar, basic grå. Nakkestøtte er tillegg i pris.
På lager
Art. nr.
265389
Pris Kr  14 999
Serie
Evita er et moderne og vendbart sofakonsept. Den prisgunstige serien kan speilvendes og fremstår som svært komfortabel. Her får du mye sofa for pengene. Det faste oppsettet til Evita leveres i en kommersiell farge i et utvalgt og slitesterkt tekstil. Sofaen har nozag- og pocketfjærer i setene. Nakkestøtte og pall som tilbehør. Evita-serien fra Hjellegjerde fås eksklusivt hos Møbelringen
Produktfordeler
Evita er en komfortabel sofa med et moderne uttrykk. Modellene er vendbare som gir deg mange muligheter for å tilpasse ditt møbleringsbehov. Det er god plass til gjester eller hvorfor ikke strekke ut kroppen og slappe av etter en lang dag!
 • Pocketfjærer i sete for god sittekomfort
 • Kaldskum i sete- og ryggpute
 • Ramme i kryssfiner med spondetaljer
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 46 cm
  2. Lengde 241 cm
  3. Dybde 85 cm
  4. Høyde 85 cm
  5. Bredde 308 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse