Lisboa hjørnesofa

Oppsett 3-vinkel-2. Royal pvc Sort.
På lager
Art. nr.
234827002
Pris nå Kr  15 746 Før Kr  17 495
Spar Kr 1749,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
-10% Rabatt
Serie
Lisboa sofaserie med mange muligheter. Velg mellom benfargene ubehandlet eik, oljet eik, gråoljet eik, hvitoljet eik, røkt eik, valnøtt, sort og alu. Velg mellom mange forskjellige stoffer i 5 prisgrupper og forskjellige hudkvaliteter i 3 grupper. Tilbehør som løs nakkepute og midtarmlenpute er også med på å øke komforten i din sofa. En bra sofa til en fornuftig pris og fin komfort. Ta turen innom din nærmeste Møbelringen-butikk å se på de mange valgmulighetene.
Produktfordeler
Lisboa hjørnesofa er en behagelig og elegant sofa. Setet består av kaldskum som gir en bekvem komfort og holder formen bra. Nette armstøtter og høye ben gir sofaen et elegant uttrykk. Her kan du og dine gjester nyte avslappende øyeblikk eller ha familietid med ungene.
 • Treramme med nozag
 • 30 kg kaldskum i sete
 • Dansk design
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 48 cm
  2. Lengde 215 cm
  3. Dybde 88 cm
  4. Høyde 86 cm
  5. Bredde 271 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse