Opus hjørnesofa

Oppsett: 3DHA H TD. Tekstil Roma Nature 6251, ben 145 sort.
På lager
Art. nr.
230259008
Pris nå Kr  14 849 Før Kr  19 799
Spar Kr 4950,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
Flere armlener
-25% Rabatt
Serie
Opus-serien er en serie med mange faste kombinasjoner du kan velge mellom. Finner du ikke helt kombinasjonen som passer for deg, er det mulighet for å utvide sofaen med en 1-seter seksjon eller flere. Opus har en myk og god lounge komfort. Velg mellom benfargene eik, svart og sølv og benhøyde på 5 cm eller 8 cm. Velg mellom tekstiler i mange forskjellige farger, velg også om du ønsker tekstil med grov eller fin tekstur. Velg mellom standard (TD) eller konvolutt (LS) puter i ryggen. Opus-serien har vendbare ryggputer som gir en lengre levetid på din sofa. Kaldskum i seteputer.
Produktfordeler
Opus er stor behagelig sofa med en deilig myk komfort. Ønsker du å krype opp i sofaen og synke godt til rette er Opus et riktig valg. Opus har vendbare ryggputer, samt finnes i mange faste kombinasjoner og du kan velge mellom mange forskjellige stoffer og ben, som gjør dette til din drømmesofa.
 • Finnes i flere forskjellige farger
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 46 cm
  2. Lengde 227/170 cm
  3. Dybde 98 cm
  4. Høyde 90 cm
  5. Bredde 335 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse