Opus hjørnesofa

Oppsett: H32/23 med divan, LS (konvoluttputer). Tekstil Natura silver, chrome ben. Pall kommer i tillegg i pris.
På lager
Art. nr.
227645002
Pris Kr  22 599
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
Flere armlener
Serie
Opus-serien er en serie med mange faste kombinasjoner du kan velge mellom. Finner du ikke helt kombinasjonen som passer for deg, er det mulighet for å utvide sofaen med en 1-seter seksjon eller flere. Opus har en myk og god lounge komfort. Velg mellom benfargene eik, svart og sølv og benhøyde på 5 cm eller 8 cm. Velg mellom tekstiler i mange forskjellige farger, velg også om du ønsker tekstil med grov eller fin tekstur. Velg mellom standard (TD) eller konvolutt (LS) puter i ryggen. Opus-serien har vendbare ryggputer som gir en lengre levetid på din sofa. Kaldskum i seteputer.
Produktfordeler
Opus er stor behagelig sofa med en deilig myk komfort. Ønsker du å krype opp i sofaen og synke godt til rette er Opus et riktig valg. Opus har vendbare ryggputer, samt finnes i mange faste kombinasjoner og du kan velge mellom mange forskjellige stoffer og ben, som gjør dette til din drømmesofa.
 • Leveres i et stort utvalg av tekstiler i en rekke farger
 • Velg mellom tekstil grov eller fin tekstur
 • Velg mellom 5cm eller 8cm
 • Heltre oppbyggning i ramme
 • 32 kg kaldskum i setepute
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 46 cm
  2. Lengde 288/170 cm
  3. Dybde 98 cm
  4. Høyde 90 cm
  5. Bredde 358 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse