Easy modulsofa

Oppsett hjørne m/divan (H23/32-divan). Arm E, standard ryggputer (TD). Tekstil Bari nougat. Sorte ben. Pris eks. nakkepute.
På lager
Art. nr.
185695038
Pris Kr  18 399
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
Flere armlener
Serie
Bygg den sofaen som passer deg og ditt hjem ut i fra alle Easy moduler. Ønsker du å bedre din sittekomfort velg Easy-seriens recliner-modul med nakkestøtte. Tilbehør som løs nakkepute og midtarmlenpute er også med på å øke komforten i din sofa. Med Easy-serien kan du velge mellom 3 forskjellige armlener. Velg mellom benfargene eik, svart og sølv og benhøyde på 5 cm eller 8 cm. Velg mellom tekstiler i mange forskjellige farger. Det finnes tekstil med både grov og fin tekstur. Velg mellom standard (TD) eller konvolutt (LS) puter i ryggen. Easy-serien har vendbare puter både i sete og rygg, noe som gir en lengre levetid på sofaen. Kaldskum i seteputer. Easy har elektrisk funksjonsdel i sitt modulsystem.
Produktfordeler
Easy modulsofa gir deg muligheten til å sette sammen din drømmesofa. Easy har et stor utvalg når det gjelder stoff og benvalg. Sete og ryggputene er vendbare og har en meget god komfort. Easy har 3 valgmuligheter på armlener, noe som gjør at du kan velge din egen stil. Velg også mellom TD eller LS puter i rygg. Leveres i et stort utvalg av tekstiler i en rekke farger.
 • Velg mellom tekstil grov eller fin tekstur
 • Velg mellom 5 cm eller 8 cm ben
 • Heltre oppbyggning i ramme
 • Kaldskum i seteputer
 • Easy har vendbare sete og ryggputer, tilbehør som pall, nakkestøtte og midtarmlen
 • Mål og vekt
  1. Lengde 257 cm
  2. Dybde 95 cm
  3. Bredde 322 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse