Easy modulsofa

Oppsett hjørne (2,5-H-1,5 TD arm D). Tekstil Troy lys grå 6858, ben sort 8 cm.
På lager
Art. nr.
216858018
Pris nå Kr  11 479 Før Kr  16 399
Spar Kr 4920,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
Flere armlener
-30% Rabatt
Serie
Bygg den sofaen som passer deg og ditt hjem ut i fra alle Easy moduler. Ønsker du å bedre din sittekomfort velg Easy-seriens recliner-modul med nakkestøtte. Tilbehør som løs nakkepute og midtarmlenpute er også med på å øke komforten i din sofa. Med Easy-serien kan du velge mellom 3 forskjellige armlener. Velg mellom benfargene eik, svart og sølv og benhøyde på 5 cm eller 8 cm. Velg mellom tekstiler i mange forskjellige farger. Det finnes tekstil med både grov og fin tekstur. Velg mellom standard (TD) eller konvolutt (LS) puter i ryggen. Easy-serien har vendbare puter både i sete og rygg, noe som gir en lengre levetid på sofaen. Kaldskum i seteputer. Easy har elektrisk funksjonsdel i sitt modulsystem.
Produktfordeler
Easy modulsofa gir deg muligheten til å sette sammen din drømmesofa. Easy har et stor utvalg når det gjelder stoff og benvalg. Sete og ryggputene er vendbare og har en meget god komfort. Easy har 3 valgmuligheter på armlener, noe som gjør at du kan velge din egen stil. Velg også mellom TD eller LS puter i rygg. Leveres i et stort utvalg av tekstiler i en rekke farger.
 • Velg mellom tekstil grov eller fin tekstur
 • Velg mellom 5 cm eller 8 cm ben
 • Heltre oppbyggning i ramme
 • Kaldskum i seteputer
 • Easy har vendbare sete og ryggputer, tilbehør som pall, nakkestøtte og midtarmlen
 • Mål og vekt
  1. Lengde 214 cm
  2. Dybde 95 cm
  3. Bredde 299 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse