Valencia hjørnesofa

Oppsett 3, arm A. Tekstil Luiza lys grå, ben sort.
På lager
Art. nr.
274586001
Pris Kr  20 099
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
Flere armlener
Serie
Design din egne sofa! Valencia er laget slik at du selv kan bestemme hvordan sofaen skal se ut. Velg mellom et stort utvalg av oppsett, tekstiler og farger. I tillegg kan du velge mellom ulike typer armlener og hvilken farge du ønsker på trebenene. Du kan også få metallben om ønskelig? Ryggputer er vendbare, noe som forlenger levetiden på din sofa. Her er det et hav av muligheter. Ta turen innom din nærmeste Møbelringen-butikk for å se utvalget.
Produktfordeler
Sofaen er en av stuens viktigste møbler og bør derfor velges med omhu. Valencia hjørnesofa er en behagelig sofamodell med mange valgmuligheter slik at du får akkurat den sofaen som passer deg og ditt hjem best. Valencia er sofistikert, men også myk og herlig å hvile seg i foran en film eller et utmerket sted å henge sammen med familie og venner.
 • Leveres i et stort utvalg av tekstiler i en rekke farger
 • Flere valg av ben og armlener
 • Ryggputer er vendbare
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 48 cm
  2. Lengde 238 cm
  3. Dybde 97 cm
  4. Høyde 84 cm
  5. Bredde 279 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse