Zero hjørnesofa

Tekstil Imperial sort, ben chrome. Pris eks. nakkestøtte.
På lager
Art. nr.
259502004
Pris Kr  7 999
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
Serie
Zero er en sofaserie med et moderne uttrykk. Serien består av flere kombinasjoner og passer inn i de fleste hjem. Gode materialer sikrer en god sittekomfort til en hyggelig pris. Zero leveres i tekstilet imperial og i fargene grey, greybrown og black. Velg mellom ben i tre eller krom. Ta turen innom din nærmeste Møbelringen-butikk for å se på utvalget.
Produktfordeler
Sofaen er en av stuens viktigste møbler og bør derfor velges med omhu. Zero hjørnesofa er en klassisk og stilren sofa med god sittekomfort. Designet er enkelt og lekkert, og gir en god kvalitetsfølelse i hjemmet. • Leveres i et stort utvalg av tekstiler i en rekke farger
Mål og vekt
  1. Sittehøyde 45 cm
  2. Lengde 205/143 cm
  3. Dybde 92 cm
  4. Høyde 85 cm
  5. Bredde 285 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse