HJELLEGJERDE AS
HJELLEGJERDE AS

Mantovani 3-seter

Sofa i tekstil Medley grønnbrun, vinkelben sort. Latex ryggpute.
På lager
Art. nr.
251988004
Pris Kr  13 899
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
Flere armlener
Serie
Skreddersy en sofa som gjenspeiler din personlighet. Velg mellom flere ulike moduler, armer, ben og tekstiler og sett sammen akkurat den sofaløsningen som passer ditt hjem best. Med Mantovani-sofa kan man velge mellom ryggputer med kaldskum eller latex, alt etter om man ønsker et mykt eller fastere uttrykk. Sete- og ryggpute i tekstil er vendbare som gir dobbel levetid. Nozag fjærer i setene gir god sittekomfort, og trefiner dekket med fiber gir styrke. Mantovani Relaxer har Zero Gravity funksjon som løfter beina høyere enn hjertet og gir dermed den ultimate hvileposisjonen. Ryggen kan reguleres uavhengig av fotbrett. Mantovani-serien fra Hjellegjerde fås eksklusivt hos Møbelringen.
Produktfordeler
Mantovani er en klassisk og stilren 3-seter. Her får du en kvalitetssofa basert på godt håndverk og norsk design. Sofaen har en robust oppbygging med høyeste kvalitet i ramme og puter. Denne klassiske sofaen er like god å sitte i som den er lett å møblere med. Sofaen passer like bra inn i et moderne hjem som i det klassiske og du kommer garantert til å ha mange hyggelige stunder i denne fantastiske sofaen.
 • Valgmuligheter på armer og ben
 • Vendbare sete- og ryggputer
 • Skreddersy din egen sofa
 • Velg mellom latex eller kaldskum i ryggpute,
 • Formstøpt kaldskumpute i setet
 • Ramme i heltre og kryssfiner
 • Mål og vekt
  1. Measurement 1 54 cm
  2. Sittehøyde 45 cm
  3. Dybde 86 cm
  4. Høyde 81 cm
  5. Bredde 191 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse