Lisboa 3-seter

Orleans uni light grey 317/03, ben ubehandlet eik.
På lager
Art. nr.
234826001
Pris Kr  6 999
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Lisboa sofaserie med mange muligheter. Velg mellom benfargene ubehandlet eik, oljet eik, gråoljet eik, hvitoljet eik, røkt eik, valnøtt, sort og alu. Velg mellom mange forskjellige stoffer i 5 prisgrupper og forskjellige hudkvaliteter i 3 grupper. Tilbehør som løs nakkepute og midtarmlenpute er også med på å øke komforten i din sofa. En bra sofa til en fornuftig pris og fin komfort. Ta turen innom din nærmeste Møbelringen-butikk å se på de mange valgmulighetene.
Produktfordeler
Lisboa 3-seter sofa fra Troels er en lettplassert og moderne sofa. Sofaen har et stilrent design og passer inn i de fleste hjem. Setet består av kaldskum som gir en bekvem komfort og holder formen bra. Nette armstøtter og høye ben gir sofaen et elegant uttrykk.
 • Treramme med nozag
 • 30 kg kaldskum i sete
 • Waterlily skum og dun
 • Dansk design
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 48 cm
  2. Dybde 88 cm
  3. Høyde 86 cm
  4. Bredde 198 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse