Gabriella 3-seter bue

I tekstil Honcho turkis. Metall ben. Pris gjelder kun stol, pall selges seperat.
På lager
Art. nr.
275006001
Pris Kr  17 995
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Moderne og stilren sofaserie. Sete- og ryggputer med dun for myk og bra sittekomfort. Leveres i flere farger og størrelser. Velg mellom benfargene ubehandlet eik, oljet eik, gråoljet eik, hvitoljet eik, røk eik, valnøtt, sort og alu. Velg mellom mange forskjellige stoffer i 5 prisgrupper. Velg mellom standard eller konvolutt puter i ryggen for å endre design på din sofa. Finnes både som rett sofa og som buesofa. Ta turen innom din nærmeste Møbelringen-butikk å se på de mange valgmulighetene.
Produktfordeler
Gabriella 3-seter sofa er myk og behagelig å hvile seg i foran en film eller et utmerket sted å henge sammen med familie og venner. En pall i samme utførelse kan kjøpes i tillegg. Ved å kombinere sofa og krakk kan du slappe ekstra godt av
 • Treramme med nozag
 • Duntop i seteputer
 • Dun i ryggputer
 • Dansk design
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 48 cm
  2. Dybde 90 cm
  3. Høyde 95 cm
  4. Bredde 260 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse