Lazy 3-seter

Tekstil Classic Velvet rust, sorte ben.
På lager
Art. nr.
274510001
Pris Kr  16 299
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Få en fantastisk sofa med en meget god soft komfort. Lazy er litt dypere enn en vanlig sofa, slik at du har muligheten til å krype ordentlig godt opp i sofaen. Det følger med en pyntepute per sete som gir en ekstra god komfort når du ønske å sitte vanlig. Lazy sofaen finnes i flere oppsett, slik at den kan tilpasses plassen. Velg mellom et bredt utvalg tekstiler og farger. Du kan velge mellom forskjellige farger på trebenene og du kan også velge metallben hvis ønskelig. Ryggputer er vendbare noe som forlenger levetiden på din sofa. Ta turen innom din nærmeste Møbelringen-butikk å design din drømmesofa!
Produktfordeler
La deg friste av denne myke, vakre 3-seter sofaen i en herlig farge. Denne sofaen vil garantert være et blikkfang i stuen. Med et fløyelsmykt design er Lazy en behagelig sofamodell. Det fantastiske designet med den slanke rammen og løse puter vil gjøre den til en "standout" i stuen. Bena er laget av sort metall.
 • Fløyel
 • Velg mellom flere farger og tekstiler
 • Flere valg på oppsett
 • Mål og vekt
  1. Dybde 99 cm
  2. Høyde 87 cm
  3. Bredde 213 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse