BRUNSTAD AS
BRUNSTAD AS

System + 3-seter (modulsofa)

Modell Ami. Stoff Cabana sand, 5 cm eik oljet ben.
På lager
Art. nr.
100962033
Pris Kr  19 540
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
Flere armlener
Serie
System + serien fra Brunstad gir deg muligheten til å velge mellom mange ulike moduler, og skreddersy etter ønsker og behov. Alle System+ modeller har en fast og formstøpt rygg, som gir god støtte. Formen på vangen og sitteputen er det som skiller modellene fra hverandre. System+ serien består av moduloppsettene Oda, Malin og Ami, Fia og Julia. Med System+ har du muligheten til å kle ditt eget møbel i et stoff eller en hudfarge som passer akkurat deg. System+ består av modulsofaer og hvilestoler.
Produktfordeler
System + 3 -seter sofa er en klassisk sofa fra Brunstad. 3-seteren har en plassvennlig størrelse som passer inn i de fleste stuer. Vi har alle ulik smak og stil, og med System+ har du muligheten til å bygge din egen sofa! Brunstad lager norskproduserte møbler med solid håndverk, utmerkede materialer og skandinavisk design.
 • Heltre ramme
 • Fiberduk
 • Formstøp i sete/rygg
 • Nakkepute
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 45 cm
  2. Dybde 79 cm
  3. Høyde 86 cm
  4. Bredde 199 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse