Lisboa 2-seter

Stoff Orleans uni light grey.
På lager
Art. nr.
234825002
Pris nå Kr  4 496 Før Kr  4 995
Spar Kr 499,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
-10% Rabatt
Serie
Lisboa sofaserie med mange muligheter. Velg mellom benfargene ubehandlet eik, oljet eik, gråoljet eik, hvitoljet eik, røkt eik, valnøtt, sort og alu. Velg mellom mange forskjellige stoffer i 5 prisgrupper og forskjellige hudkvaliteter i 3 grupper. Tilbehør som løs nakkepute og midtarmlenpute er også med på å øke komforten i din sofa. En bra sofa til en fornuftig pris og fin komfort. Ta turen innom din nærmeste Møbelringen-butikk å se på de mange valgmulighetene.
Produktfordeler
Lisboa 2-seter sofa fra Troels er en lettplassert og moderne sofa. Sofaen har et stilrent design og passer inn i de fleste hjem. Setet består av kaldskum som gir en bekvem komfort og holder formen bra. Nette armstøtter og høye metallben gir sofaen et elegant uttrykk.
 • Innlegg i rygg: Velg mellom kaldskum, latex/silicone og dun
 • Treramme med nozag
 • 30 kg kaldskum i sete
 • Waterlily skum og dun
 • Dansk design
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 48 cm
  2. Dybde 88 cm
  3. Høyde 86 cm
  4. Bredde 142 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse