STRESSLESS YOU
STRESSLESS YOU

Stressless® YOU Julia 2-seter

Hud Batick Snow, beisfarge sort.
På lager
Art. nr.
239297003
Pris Kr  18 470
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Stressless® YOU-kolleksjonen er minimalistisk og presis i uttrykket, samtidig som den er kompromissløs på komfort. Bli med oss og opplev det beste av to verdener – design og komfort. Velg mellom to design, som begge har designtilpassede hvilestoler. Modellene leveres som 2-seter og 3-seter med høy eller lav rygg, hjørne og Long Seat. Modellene leveres i alle Stressless® hud- og tekstilkvaliteter.
Produktfordeler
Stressless YOU Julia er en del av en ny kolleksjon fra Stressless for deg som vil ha kvalitet og komfort med utsøkt design. Med rene nordiske linjer og en urban design følelse gir Stressless YOU deg en ny sitteopplevelse med Stressless sin tradisjon for komfort. Det nye innovative BalanseAdapt-systemet tilpasser setets vinkel til dine bevegelser. BalanceAdapt-systemet aktiveres automatisk av din kroppsvekt. I Stressless YOU sofaer kan hvert sete justeres individuelt. Du trenger ikke gjøre noen innstillinger eller justeringer for at BalanceAdapt-systemet skal virke. Det finnes ingen spaker eller håndtak. Spesielt utviklet for deg som vil ha kvalitet og komfort.
 • Rene, nordiske linjer og et urbant uttrykk
 • Fantastisk sitteopplevelse
 • Formstøpt skum rundt ergonomisk formet stålramme
 • Formskjært blokkskum og fiber
 • Trekk i ekte hud eller tekstil av høy kvalitet
 • 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil på innvendige mekaniske deler
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 44 cm
  2. Dybde 88 cm
  3. Høyde 82 cm
  4. Bredde 159 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse