HJELLEGJERDE AS
HJELLEGJERDE AS

Nordicline 1-seter stol

Tekstil Solo dark blue med sort sokkel. Arm 12.
På lager
Art. nr.
253215002
Pris nå Kr  7 914 Før Kr  9 310
Spar Kr 1396,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
Flere armlener
-15% Rabatt
Serie
Nordicline er et nordiskinspirert modulkonsept med fantastisk design og sittekomfort. Velg moduler etter ditt møbleringsbehov. Du kan enkelt tilpasse din Nordicline, slik at den passer inn i en liten leilighet, eller i en stor stue. Du kan velge mellom en rekke moderne tekstiler og huder, slik at sofaen passer din personlige stil. Sofaen har formstøpt kaldskum i sete og ryggputer i blokkstøpt kaldskum som gir en unik sittekomfort. Sete- og ryggputer i tekstil er vendbare. Ramme er i kryssfiner og detaljer i heltre. Velg mellom 3 typer armer og 3 typer ben. På 1-seter kan man i tillegg velge sving understell. Nordicline-serien fra Hjellegjerde fås eksklusivt hos Møbleringen.
Produktfordeler
Nordicline 1-seter stol med fantatisk design og sittekomfort. Stolen kjennetegnes av rene linjer og et moderne, tidsriktig design. Nordicline passer like bra inn i et moderne hjem som i det klassiske og du kommer garantert til å ha mange hyggelige stunder i den. 1-seteren passer utmerket med Nordicline modulsofa. Ta turen innom din nærmeste Møbelringen-butikk for hjelp. • Valgmuligheter på armer og ben • Vendbare sete- og ryggputer • Kaldskum i ryggpute, formstøpt kaldskumpute i setet • Ramme i heltre og kryssfiner • Velg svingunderstell
Mål og vekt
  1. Sittehøyde 46 cm
  2. Dybde 88 cm
  3. Høyde 83 cm
  4. Bredde 100 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse