HJELLEGJERDE AS
HJELLEGJERDE AS

Nordicline 1-seter stol

Tekstil Solo dark blue med sort sokkel. Arm 12.
På lager
Art. nr.
253215002
Pris Kr  10 099
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
Flere armlener
Serie
Nordicline er et nordiskinspirert modulkonsept med fantastisk design og sittekomfort. Velg moduler etter ditt møbleringsbehov. Du kan enkelt tilpasse din Nordicline, slik at den passer inn i en liten leilighet, eller i en stor stue. Du kan velge mellom en rekke moderne tekstiler og huder, slik at sofaen passer din personlige stil. Sofaen har formstøpt kaldskum i sete og ryggputer i blokkstøpt kaldskum som gir en unik sittekomfort. Sete- og ryggputer i tekstil er vendbare. Ramme er i kryssfiner og detaljer i heltre. Velg mellom 3 typer armer og 3 typer ben. På 1-seter kan man i tillegg velge sving understell. Nordicline-serien fra Hjellegjerde fås eksklusivt hos Møbleringen.
Produktfordeler
Nordicline 1-seter stol med fantatisk design og sittekomfort. Stolen kjennetegnes av rene linjer og et moderne, tidsriktig design. Nordicline passer like bra inn i et moderne hjem som i det klassiske og du kommer garantert til å ha mange hyggelige stunder i den. 1-seteren passer utmerket med Nordicline modulsofa. Ta turen innom din nærmeste Møbelringen-butikk for hjelp.
 • Valgmuligheter på armer og ben
 • Vendbare sete- og ryggputer
 • Kaldskum i ryggpute, formstøpt kaldskumpute i setet
 • Ramme i heltre og kryssfiner
 • Velg svingunderstell
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 46 cm
  2. Dybde 88 cm
  3. Høyde 83 cm
  4. Bredde 100 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse