Et touch av skandinavia

Design og komfort

Inspirasjonsbilder

Under kan du se en rekke ulike utgaver Scandinavian Touch kan komme i. Prisene her er veiledende. Hvis du ønsker mer informasjon om hvert produkt, tar du kontakt med din lokale butikk.

Bildet over viser oppsett A: 2-seter med sjeselong høyre i tekstil Cinema Black, stål cylinder ben. (Veil. pris 16.165,-)

Bildet over viser oppsett: E: 2-seter med maxi endeavslutning og vange light i tekstil Livorno beige. Eik naturkantet ben. (Veil. pris 16.165,-)

Bildet over viser oppsett K. 3-seter - hjørne - åpen ende i tekstil Lido silver. Eik runde ben.. (Veil. pris 23.094,-)

Katalog

Klikk her om du ønsker å laste ned brosjyren

Selv om Hovden Møbler har vektlagt designet, har det ikke gått på bekostning av komforten. Dimensjonene er rause og gjennomtenkte. Vinkelen mellom skrogets rygg og den skråstilte seterammen er optimal. Sete- og ryggputer harmonerer. Du sitter godt! Scandinavian Touch skal være sofaen du trives i og med. Her er det er ikke gjort noen kompromisser! Scandinavian Touch er en utmerket sofa av høy verdi, utviklet og produsert etter solide håndverksmessige tradisjoner og et et modulbasert og fleksibelt sofakonsept i høy kvalitet inspirert av det tidløse skandinaviske formspråket. Velg mellom en rekke ulike møbleringsalternativ og tilpass med armlenedesign, ben, tekstiler og tilbehør etter ditt ønske. Ta turen innom Møbelringen og design din drømmesofa i dag