Møbelringen støtter håndball

Møbelringen Cup 2016

Håndballjentene inviterer til fest og Møbelringen Cup i DNB Arena, Stavanger, den 24. november til 27. november og kan love fart, god stemning og håndball i verdensklasse!

Denne gangen møter jentene stornasjonene Danmark, Frankrike og Russland og det er noe du ikke bør gå glipp av!

Nå kan du og hele tre venner vinne

VIP-treatment for hele helgen - alle kampene! P4s Gledespatrulje og Møbelringen gir bort reise, opphold, middag, fantastiske sitteplasser! Vil du og tre venner vinne årets kuleste håndballopplevelse? Overbevis oss på glede@p4.no!

Møbelringen Cup arrangeres 24. november til 27. desember.

Radiospot kan du høre ved å klikke her

Stolt sponsor av Håndball

Møbelringen er offisiell sponsor og en av de største partnerne til Norges Håndballforbund. I en årrekke har vi gitt navn til Håndballjentenes oppkjøringsturnering som spilles på hjemmebane – Møbelringen Cup. Her spiller Håndballjentene sine viktigste kamper før de skal ut og forsvare mesterskapsmedaljene sine. Motstanderne er alltid blant de beste lagene i verden, noe som gjør Møbelringen Cup til en stor og viktig turnering med spennende kamper.

Publikum setter også pris på Møbelringen Cup, og det er ofte stor rift om å få billetter til å se de glade Håndballjentene i aksjon. Vi i Møbelringen er stolte av å kunne være med på å skape slike håndballopplevelser.

Hilsen Møbelringen
- stolt sponsor av norsk håndball