Slå til på gode tilbud!

Med Cresco Access kan du handle nå og betale senere.Gode tilbud? Nye produkter du har veldig lyst på? Med Cresco Access kan du kjøpe det du har lyst på i dag og betale på et senere tidspunkt. Du velger selv om du vil utsette betalingen eller dele opp kjøpet i mindre beløp. Både delbetaling og betalingsutsettelse forutsetter henvendelse i fysisk butikk.

Det finnes to finansieringsmuligheter med Cresco Access:

Betalingsutsettelse:

  • Utsett betalingen i 4, 6 eller 9 mnd mot et utsettelsesgebyr.
  • Betal ned hele beløpet når avtaletiden er over.
  • Ønsker du å dele opp beløpet etter den rentefrie perioden, gjelder ordinære betingelser.

Delbetaling:

Del opp betalingen over tid og betal litt hver måned. Det eneste du trenger å betale, er det månedlige minimumsbeløpet som står i tabellen under.

Ha finansieringen klar før du går i butikk:

Det er viktig å merke seg at man kan søke om Cresco Access via cresco.no/access på forhånd slik at du slipper søkeprosessen i butikk. Når finansieringen er godkjent via nettet henvender du deg i butikk og avtaler hvordan du ønsker å nedbetale beløpet.
Ved betaling etter avtalt innbetalingsdato, vil ordinære betingelser for kredittkort gjelde. Eff. rente 31,8 %, 15.000 o/12 mnd. Totalt 17.368,-. Produktet forutsetter at man har eller etablerer en Cresco Access-konto med egne vilkår. Søknaden forutsetter en kredittvurdering.